Bumper Balls

Prøv “Bumper Fodbold“, “Last Man Standing” eller “Bumper-Bowling” i de super sjove Bumper Balls. Antallet af Bumper Balls kan variere udfra deltager antal.

Pony Ræs!

Op på hesten til festen! – Hvem kan hoppe sig til en sikker sejr. Her kan man dyste en mod en, eller som hold, hvor det er en mindre stafet man har gang i.

Bungee Run

Den 12 meter lange bungee run bane er altid et hit til næsten alle typer selskaber. Man bliver spændt fast i den ene ende og så gælder det ellers om at komme så langt op af banen man kan og sætte en velcropude fast inden man bliver trukket baglæns af bungeesnorende.

Sumo-Wresling

Sumo-Wrestling

Sumo-Wrestling i store og klodset sumodragter, er utroligt underholdende og sætter virkelig gang i stemningen. Det er ikke kun sjovt at prøve, men det er også underholdende at se på, hvordan folk kæmper for at komme op og stå igen, når de først er væltet.

Promille-Hockey

promille hockey

Floorball kender de fleste nok fra folkeskolen, hvor man spiller hockey iført sko istedet for skøjter. Det er et super sjovt spil, der kun bliver sjovere når man får et par promilebriller på, så man mister dybdeforståelsen og ser dobbelt. Pludselig render der 6-8 personer rundt, der virkelig har problemer med at ramme den skide bold!

Promille Sumo-Stafet

sumostafet

Sumo-Stafet burde efter vores mening være en OL disciplin. Man skal igennem en forhindringsbane iført Sumodragt og for at gøre ondt endnu værre, så tilsætter vi da også lige promillebrillerne, så man virkelig bliver sat på en prøve. Denne aktivitet kan bruges til en mod en eller som hold.

Jungle Multiplay

hoppeborg

Vores Jungle Multiplay Hoppeborg er virkelig et hit til arrangementer med mange børn. Der kan være 8-12 børn på hoppeborgen af gangen. Jungle hoppeborgen er forsynet med både Rutschebane og pop-up elementer, der gør den super sjov.

Junior Rodeotyr

rodeotyr

Den oppustelige Junior Rodeotyr er ungerne helt vilde med, den er velegnet til børn i alderen 8-12 år. Tyren er forsynet med snore i 4 retninger, så børnene der venter på deres tur, kan være med til at give Rodeo-rytteren en vild tur.

Junior Sumo-Wresling

10645034_1446828895606648_1261347714885358063_n

Ungerne er vilde med Sumo-Wrestling, hvilket er et af vores største hits til børn. Det er også muligt at vi tager voksendragterne frem, så ungerne også kan kæmpe mod mor, far eller storebror. Når de vælter omkuld siges det, at børnene ligner skildpadder, der har svært ved at komme op pga skjoldet.

Sumo-Fodbold

Promille-Fodbold

Sumo-Fodbold er en udfordring i sig selv, når man er iklædt de store klodsede sumodragter, men hvis dette ikke er udfordring nok, så kan man altid krydre “gamet” lidt mere ved at tage promillebriller på, så man heller ikke kan se en pind.

Waterballs

waterball

Prøv at gå på vandet i de sjove Waterballs, denne aktivitet er kun opstillet i Juni, Juli og August

Oppustelig Twister

MEGA Twister

Den oppustelige twister er et sjovt lille indslag, hvor det gælder om at holde balancen længst alt imens man skal placere hænder og fødder på de farver som terningerne viser.